THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

μη μου θυμώνεις μάτια μου...

Πράγματα που με εκνεύρισαν αυτήν την εβδομάδα:

1. Η χοντρή κυρία στο λεωφορείο που, ενώ ήταν άδειο, ήρθε και έκατσε στη διπλανή θέση και με έπιασε κλειστοφοβία. Κυρία μου, κάτσε αλλού για να είμαστε κι εγώ κι εσύ άνετα!!!

2. Η Τατιάνα Στεφανίδου (όπως και κάθε εβδομάδα άλλωστε!)

3. Το τέλος της season στο Pretty Little Liars (τέτοιο ξενέρωμα είχα να φάω από το LOST- μακριά από εμάς!!!)

4. Ο ζητιάνος στην Ερμού που με σκυλόβρισε επειδή τον προσπέρασα!

5. Το γεγονός ότι ναι μεν πληρώθηκα, αλλά μόνο τα μισά χρήματα (τα οποία και πήγαν σε λογαριασμούς αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!)

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ανακαλύψεις...

10 πράγματα που έμαθα αυτόν τον 1 μήνα αποχής από τα blogs

1. Η σχολή μου τελικά είχε ένα καλό…με έμαθε να διαβάζω σωστά σε περίοδο εξετάσεων…και τα καλά της σχολής μου σταματούν εκεί!

2. Οι νέοι σήμερα (15-19 ετών) όταν ακούν τη λέξη ‘προφύλαξη’ σε κοιτούν με το βλέμμα της Μενεγάκη κάθε φορά που έχει καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη!

3. Η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τη μουσική βιομηχανία και (κατά)στρέφεται στην υποκριτική [Θεέ μουοο που θα έλεγε και η Μιμή]!!

4. Άλλος ο Ρασούλης, άλλος ο Καζούλης και άλλος ο Χαρούλης!

5. Υπάρχει άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ο οποίος δεν γνωρίζει ποιος ηθοποιός υποδύθηκε πρώτος τον Αλέξη Δράκο στη ‘Λάμψη’ (28 ετών…μα καλά…τι έβλεπες με τη γιαγιά σου στα early 90s??)

6. O ίδιος άνθρωπος θεώρησε σοβαρή την απάντηση ‘Μα η Αλκυόνη Παπαδάκη!’ που έδωσα στην ερώτηση του Trivial ‘Ποιος έγραψε τις Τρεις Αδελφές?’

7. Το τσουνάμι τις επόμενες μέρες θα φτάσει μέχρι την Ομόνοια και η Αθήνα θα γίνει Βενετία.

8. Το μεταφέρω αυτούσιο :’’Η ραδιενέργεια θα έρθει μέχρις εδώ και θα γίνουμε όλοι τέρατα’’. Πόσες ταινίες του Ρομέρο έχεις δει?

9. Οι ‘αληθινές’ νοικοκυρές της Αθήνας το πρωί κάνουν γιόγκα και scuba (και όχι σσσκούπα) diving, μαγειρεύουν σούσι για τα παιδιά τους, το απόγευμα πάνε για μπότοξ και το βράδυ σε κλάμπ για να δείξουν τα ρούχα τους…και όταν ο γιος τους πάει φαντάρος τότε συνειδητοποιούν ότι πρέπει να μάθει ελληνικά γιατί ‘δεν είναι δυνατόν!’

10. Και ναι…για 4η χρονιά…ο Φλεβάρης είναι ο χειρότερος μήνας!!!