THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

What the -...

Αφορμή για το ποστ ήταν το παρακάτω σχόλιο που έγινε σε γνωστό blog. To κάνω c(l)opy- paste:

Λόγοι που ο Gay Γάμος δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί !

1) Πρώτον , αν ο γκέι γάμος γίνει νόμιμος αυτό θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν gay . Με το πέρασμα τον χρόνων αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και όλοι πια .. θα είναι γκέι !

2) Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσικολογικό . Το να βλέπεις Sex And The City , να το κουνάς σαν να φτιάχνεις φραπέ και να κάνεις πάνω κάτω τα χέρια με λεπτή φωνή .. δεν είναι αντρική συμπεριφορά !!

3) Με την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ανοίξει η πόρτα σε άλλες παράξενες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι μπορεί ακόμη να θέλουν να παντρευτούν τα κατοικίδια ζώα τους, επειδή νιώθουν ότι μια κατσίκα ή ο σκύλος τους , τους αγαπάει περισσότερο από την σύντροφο τους !

4) Οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι νόμιμοι επειδή έχουν ως σκοπό την οικογένεια και τα παιδιά.Για αυτό άτεκνα ζευγάρια όπως οι γκέι δεν μπορούν να παντρευτούν νόμιμα γιατί ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα παιδιά . Άρα με τους γκέι το δημογραφικό πρόβλημα μεγαλώνει.



5) Ο Gay γάμος δεν υποστηρίζεται από την εκκλησία. Σε μια θρησκευόμενη χώρα όπως η Ελλάδα που έχει σταυρό ακόμα και στην σημαία, οι αξίες της θρησκείας είναι για όλο το σύνολο της χώρας .. και δεν πρέπει να καταστρέφονται.

6) Τα παιδιά που ζουν σε οικογένεια που δε υπάρχει το πρότυπο του αρσενικού και του θηλυκού , δεν θα έχουν σωστή ανατροφή και δεν θα πετύχουν στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολιτεία υποστηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένεις. Αν οι γονείς είναι γκέι .. τα παιδία θα είναι σαν ορφανά από τον ένα γονιό .

7) Ο Straight γάμος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει αλλάξει καθόλου, και είναι μια αρχή στην οποία στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα.

Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν γκέι παιδιά, αφού οι γονείς Straight μεγαλώνουν Straight παιδιά .

9) Ο Gay γάμος θα αλλάξει το θεμέλιο της κοινωνίας. Και θα κάνουμε πολύ καιρό να προσαρμοστούμε στις νέες κοινωνικές μεταβολές . Θα χρεαστεί να περάσουν γενιές ..

10) Αν ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επιτρεπόταν ο Straight γάμος θα είναι λιγότερο σημαντικός , η ιερότητα του θα καταστραφόταν . Θα είναι ένας γάμος της πλάκας , σαν εκείνο της Britney Spears με τον Jason Alexander διήρκεσε μόλις 55 ώρες.

Και τώρα οι απαντήσεις:

  1. Όλοι θα γίνουν gay??Seriously?? Ότι δηλαδή ενθάρρυνση θέλει ο κόσμος για να γίνει gay. Αν εγώ ενθαρρύνω το γείτονα αυτός θα γουστάρει άντρες? Καλά που μου το είπες!! Άσχετο, αν ο γείτονας με πλακώσει στο ξύλο κατά την διαδικασία της ενθάρρυνσης τι γίνεται?
  2. ‘Φυσικολογικό’? Meaning…? Μάλλον εννοείς ‘φυσιολογικό’. Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα…τι ορίζεις ως ‘φυσιολογικό’? Επίσης μιλάς για αντρική συμπεριφορά. Ενώ δηλαδή είναι πολύ αντρίκειο να πουλάς τον φίλο σου, να πηδάς τη γυναίκα του ή να κακοποιείς τη δική σου. Μπράβο!!
  3. Αχ τι κρίμα που δε ζει ο Ιονέσκο…ολόκληρη τριλογία θα έγραφε με την ατάκα αυτή!
  4. Πες το μας κι αυτό ότι εγώ ευθύνομαι για το δημογραφικό να πέσω στα σκληρά τώρα όμως! Επίσης τα ιδρύματα με τα ‘παρατημένα’ παιδιά γιατί γεμίζουν?
  5. Really??? Αφού δεν υποστηρίζεται τότε να αλλάξουμε λογισμικό. Ubuntu φίλε μου, εγγύηση! Επίσης ξέχασες ότι ο Θεός (στον οποίο πιστεύω, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο πόστ) έπλασε τον Αδάμ και την Εύα και τα πάντα όπως τα βλέπουμε σήμερα (δεν υπάρχει Βιολογία, Εξέλιξη κλπ είναι του Σατανά!!) και ο Μωυσής περίμενε στην Εύβοια να αλλάξουν κατεύθυνση τα νερά για να περάσει απέναντι!
  6. Αν δηλαδή είσαι παιδί χωρισμένων γονιών δε θα έχεις σωστή ανατροφή και δε θα πετύχεις τίποτα στη ζωή σου? Να αυτοκτονήσουν τα παιδιά αυτά? Επίσης η πολιτεία στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  7. Ποιος είπε να τον αλλάξουμε?? Επίσης αν οι straight μεγαλώνουν straight παιδιά και οι gay αντίστοιχα gay παιδιά, άρα εμένα οι γονείς μου είναι gay?? Αχ τι ωραία, επίσης ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!!
  8. Δεν υπάρχει 8!!! Δύο πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί: α) σε σαμποτάρουν οι παλιοgay-ουλες ή β) δεν ξέρεις να μετράς. Ψηφίζω το δεύτερο!
  9. Τι λες ρε παιδί μου, όλα αυτά ε? Ότι θα το ανάλυες και κοινωνιολογικά δεν το περίμενα, με έχεις στείλει!
  10. Ποιος είναι ο Jason Alexander?!? Συνειδητοποιείς βέβαια πως το γεγονός ότι είμαι gay και δεν έχω ιδέα για ποιον μιλάς ενώ εσύ είσαι straight και ξέρεις τα γκομενικά της Britney, κάτι λέει…

Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ!!! ΕΙΤΕ STRAIGHT, ΕΙΤΕ GAY! Αλλά επίσης έχω και αλλεργία στην ηλιθιότητα!!

Υ.Γ.: Αυτό το bitchy attitude πρέπει σε κάποια φάση να το αποβάλλω…

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Marianda's soundtrack...

Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και η Μαριάντα έχει το δικό της μοναδικό soundtrack. Ένα soundtrack ζωής. Μιας πολυτάραχης και συνάμα ενδιαφέρουσας ζωής, καθώς η Μαριάντα (όπως έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ) είναι ένα λαϊκό κορίτσι του Πειραιά. Το πρώτο μέρος του ποστ ξεκινά με την παρακάτω λίστα:

1.

Γιατί αν δεν είναι αυτό κομμάτι για το κορίτσι μας, τότε ποιο είναι? Πόσες φορές τη συγκράτησα για να μην κάνει πράξη τους στίχους του τραγουδιού αυτού…Βασικά όχι να αρπάξει τον τύπο, αλλά την ‘’άλλη’’ από τα μαλλιά!

2.

Μονίμως αναστατωμένη θα την πετύχεις. Στο σπίτι, στη δουλειά, στο super market, στο αυτοκίνητο (γιατί οδηγεί κιόλας), στον καφέ, στο δρόμο, στην τουαλέτα, στην ξαδέρφη της τη Λίτσα, στη θεία της την Μόρφω, στο χασάπη, στη λαϊκή…παντού!

3.

Μα πώς να ξεχάσω τη στιγμή που η φίλη μου, εμπνευσμένη από την Έλλη και μπανίζοντας αρσενικό βαρύ σε πάρτυ, σηκώνεται, πετάει τη γόβα και αρχίζει να τσιφτετελάρει με κούνημα ‘βάρκα-γυαλό’. Στις καλύτερες στιγμές της!

4.

Μου είχε σπάσει τα νεύρα, αφού δεν μπορούσε να το βρει στο youtube.Γιατί καλή, χρυσή, αλλά από τεχνολογία δε το ‘χει καθόλου! Μόλις το βρήκε καταλαβαίνεις τι έγινε…40 φορές στο facebook!

5.

Όπως το ακούς ακριβώς, στίχο στίχο. Το τραγούδι είναι Μαριάντα! Αγαπάει Άλικη, την εκφράζει απόλυτα, αν μπορούσε θα το υποστήριζε και ενδυματολογικά ως μια άλλη Αλίκη των ‘10s αλλά η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη…

Συνεχίζεται….

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πρώτο ποστ του '12...(aka Αντίστροφα...)

Τώρα καταλαβαίνω όλους όσους λένε ότι δεν θέλουν να πλυθούν για να μη χάσουν το άρωμά του...

Χτες το βράδυ, μόνος στο κρεββάτι μου, μυρίζοντας μια χριστουγεννιάτικη ανάμνηση...
Η εναλλαγή των δακρύων και του χαμόγελου γρήγορη, όσο γρήγορα πέρασαν 9 μέρες...
Και ξαναμετράμε αντίστροφα πλέον...τουλάχιστον έχουμε να περιμένουμε κάτι...
Και όπως είπε και η Φίλη Ζ:
''Σκέψου θετικα (Εγώ είμαι μην ανησυχείς) τουλάχιστον έχεις κάποιον που τον αγαπάς και ξέρεις ότι σε αγαπάει έστω και μακριά.
  • Μεγάλη πουτανα η ζωή πουλάκι μου...''


    Υ.Γ.: Συγγνώμη που δεν έκανα το ποστ που περίμενες...θα είναι το επόμενο!