THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

What the -...

Αφορμή για το ποστ ήταν το παρακάτω σχόλιο που έγινε σε γνωστό blog. To κάνω c(l)opy- paste:

Λόγοι που ο Gay Γάμος δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί !

1) Πρώτον , αν ο γκέι γάμος γίνει νόμιμος αυτό θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν gay . Με το πέρασμα τον χρόνων αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και όλοι πια .. θα είναι γκέι !

2) Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσικολογικό . Το να βλέπεις Sex And The City , να το κουνάς σαν να φτιάχνεις φραπέ και να κάνεις πάνω κάτω τα χέρια με λεπτή φωνή .. δεν είναι αντρική συμπεριφορά !!

3) Με την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ανοίξει η πόρτα σε άλλες παράξενες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι μπορεί ακόμη να θέλουν να παντρευτούν τα κατοικίδια ζώα τους, επειδή νιώθουν ότι μια κατσίκα ή ο σκύλος τους , τους αγαπάει περισσότερο από την σύντροφο τους !

4) Οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι νόμιμοι επειδή έχουν ως σκοπό την οικογένεια και τα παιδιά.Για αυτό άτεκνα ζευγάρια όπως οι γκέι δεν μπορούν να παντρευτούν νόμιμα γιατί ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα παιδιά . Άρα με τους γκέι το δημογραφικό πρόβλημα μεγαλώνει.



5) Ο Gay γάμος δεν υποστηρίζεται από την εκκλησία. Σε μια θρησκευόμενη χώρα όπως η Ελλάδα που έχει σταυρό ακόμα και στην σημαία, οι αξίες της θρησκείας είναι για όλο το σύνολο της χώρας .. και δεν πρέπει να καταστρέφονται.

6) Τα παιδιά που ζουν σε οικογένεια που δε υπάρχει το πρότυπο του αρσενικού και του θηλυκού , δεν θα έχουν σωστή ανατροφή και δεν θα πετύχουν στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολιτεία υποστηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένεις. Αν οι γονείς είναι γκέι .. τα παιδία θα είναι σαν ορφανά από τον ένα γονιό .

7) Ο Straight γάμος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει αλλάξει καθόλου, και είναι μια αρχή στην οποία στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα.

Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν γκέι παιδιά, αφού οι γονείς Straight μεγαλώνουν Straight παιδιά .

9) Ο Gay γάμος θα αλλάξει το θεμέλιο της κοινωνίας. Και θα κάνουμε πολύ καιρό να προσαρμοστούμε στις νέες κοινωνικές μεταβολές . Θα χρεαστεί να περάσουν γενιές ..

10) Αν ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επιτρεπόταν ο Straight γάμος θα είναι λιγότερο σημαντικός , η ιερότητα του θα καταστραφόταν . Θα είναι ένας γάμος της πλάκας , σαν εκείνο της Britney Spears με τον Jason Alexander διήρκεσε μόλις 55 ώρες.

Και τώρα οι απαντήσεις:

  1. Όλοι θα γίνουν gay??Seriously?? Ότι δηλαδή ενθάρρυνση θέλει ο κόσμος για να γίνει gay. Αν εγώ ενθαρρύνω το γείτονα αυτός θα γουστάρει άντρες? Καλά που μου το είπες!! Άσχετο, αν ο γείτονας με πλακώσει στο ξύλο κατά την διαδικασία της ενθάρρυνσης τι γίνεται?
  2. ‘Φυσικολογικό’? Meaning…? Μάλλον εννοείς ‘φυσιολογικό’. Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα…τι ορίζεις ως ‘φυσιολογικό’? Επίσης μιλάς για αντρική συμπεριφορά. Ενώ δηλαδή είναι πολύ αντρίκειο να πουλάς τον φίλο σου, να πηδάς τη γυναίκα του ή να κακοποιείς τη δική σου. Μπράβο!!
  3. Αχ τι κρίμα που δε ζει ο Ιονέσκο…ολόκληρη τριλογία θα έγραφε με την ατάκα αυτή!
  4. Πες το μας κι αυτό ότι εγώ ευθύνομαι για το δημογραφικό να πέσω στα σκληρά τώρα όμως! Επίσης τα ιδρύματα με τα ‘παρατημένα’ παιδιά γιατί γεμίζουν?
  5. Really??? Αφού δεν υποστηρίζεται τότε να αλλάξουμε λογισμικό. Ubuntu φίλε μου, εγγύηση! Επίσης ξέχασες ότι ο Θεός (στον οποίο πιστεύω, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο πόστ) έπλασε τον Αδάμ και την Εύα και τα πάντα όπως τα βλέπουμε σήμερα (δεν υπάρχει Βιολογία, Εξέλιξη κλπ είναι του Σατανά!!) και ο Μωυσής περίμενε στην Εύβοια να αλλάξουν κατεύθυνση τα νερά για να περάσει απέναντι!
  6. Αν δηλαδή είσαι παιδί χωρισμένων γονιών δε θα έχεις σωστή ανατροφή και δε θα πετύχεις τίποτα στη ζωή σου? Να αυτοκτονήσουν τα παιδιά αυτά? Επίσης η πολιτεία στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  7. Ποιος είπε να τον αλλάξουμε?? Επίσης αν οι straight μεγαλώνουν straight παιδιά και οι gay αντίστοιχα gay παιδιά, άρα εμένα οι γονείς μου είναι gay?? Αχ τι ωραία, επίσης ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!!
  8. Δεν υπάρχει 8!!! Δύο πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί: α) σε σαμποτάρουν οι παλιοgay-ουλες ή β) δεν ξέρεις να μετράς. Ψηφίζω το δεύτερο!
  9. Τι λες ρε παιδί μου, όλα αυτά ε? Ότι θα το ανάλυες και κοινωνιολογικά δεν το περίμενα, με έχεις στείλει!
  10. Ποιος είναι ο Jason Alexander?!? Συνειδητοποιείς βέβαια πως το γεγονός ότι είμαι gay και δεν έχω ιδέα για ποιον μιλάς ενώ εσύ είσαι straight και ξέρεις τα γκομενικά της Britney, κάτι λέει…

Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ!!! ΕΙΤΕ STRAIGHT, ΕΙΤΕ GAY! Αλλά επίσης έχω και αλλεργία στην ηλιθιότητα!!

Υ.Γ.: Αυτό το bitchy attitude πρέπει σε κάποια φάση να το αποβάλλω…

12 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

καλα ποιος μαλακας εχει αυτο το μπλογκ?
θα μπορουσε απλα να γραψει οτι οι γκεη δε πρεπει να παντρευονται γιατι απλα δε ξερουν κανουν σχεσεις χαχα
ελα πλακα κανω! αληθεια ποιο μπλογκ ειναι να κανουμε τζερτζελε

aizen999 είπε...

βασικα νομιζω το ειχα διαβασει κι εγω το κειμενο αυτο και νομιζω οτι σαρκαζεται ουσιαστικα τους ρατσιστες γελοιωποιωντας τα επιχειρηματατους
πχ ΄΄Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν γκέι παιδιά, αφού οι γονείς Straight μεγαλώνουν Straight παιδιά .΄΄

οποτε ειναι γκει friendly κειμενο...
εισαι κατα του γαμου? ιιιιι!
καλε ο ρομαντισμος πεθανει πια παει? :P

Gi...orgio είπε...

@ άσωτος το σκηνικό έγινε στο blog του G For George

@ aizen999 μάλλον δεν κατάλαβες....το κείμενο στο πράσινο είναι αληθινό σχόλιο που έγινε σε ποστ του g for george. Ζήτησα την άδειά του να πάρω το σχόλιο του τύπου και να γράψω μια δική μου απάντηση.

Gi...orgio είπε...

και ναι είμαι κατά, εντελώς όμως :Ρ

g for george είπε...

Όντως το κείμενο είναι σαρκαστικά γραμμένο αλλά φαίνεται δεν το πρόσεξε καθόλου κάνοντας copy/paste. Να 'ναι καλά που μας έκανε και γελάσαμε.

Επίσης, άφησε ακόμα ένα σχόλιο που δεν δημοσίευσα, ότι σε τρεις μέρες τα μπλογκ μας δεν θα υπάρχουν! βέβαια από τότε έχουν περάσει άλλες τόσες!

Πάντως στην ταινία έλεγε 7 days!

Kος Μηδενικός είπε...

Εμένα με απασχολεί σοβαρά το γεγονός ότι οι γονείς μου σύμφωνα με τα λεγόμενα είναι...gay! Ανοίγουν νέοι ορίζοντες παιδί μου μπροστά μου!

Επίσης αυτό που πολλοί straight, ακόμα και εμφανέστατα φιλικοί και χωρίς ίχνος ρατσισμού, θεωρούν ότι για να είναι κάποιος gay πρέπει να είναι ένα βήμα πριν την εγχείρηση...ποτέ μου δεν το κατάλαβα...!!

Hfaistiwnas είπε...

Ουάου έμεινα άφωνος με το 7!!! χαχαχα! Αυτό θα πει ανοιχτό μυαλό!

apos είπε...

Να μπουν τωρα οι γαμοι στο αρθρο 99. Ολοι στην ομονοια με το ΠΑΜΕ για να σταματησουν τα σχεδια της μαυρης και kinky συμμαχιας. Αν υποψιαστω οτι θα επιτραπουν γαμοι ανθρωπων με κατσικες, θα ξεκινησω απεργια πεινας για να προστατευθουν οι κατσικες απο την ηλιθιοτητα των ανθρωπων.

Γιάννης είπε...

Εμένα, πάντως, πιο πολύ κι από τα σχόλια του straight φίλου μας, με ενόχλησε αυτό το πράσινο το φωσφορίζον!
Φιλί.

Φίλη Ζ είπε...

Το bitchy attitude μας αρέσει και να μην το αποβάλλεις!

Μια απορία έχω σχετικά με το (4). Δηλαδή οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλοφίλων που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν είναι παράνομοι??? Διώκονται ποινικά???

Gi...orgio είπε...

@ g for george πέρασαν και οι 7 μέρες??Νομίζω πως ναι...;-)

@ zero point τα στερεότυπα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μετά το Σταύρο Παράβα (Θεός σχωρέστον) ευθύνονται!

@ hfaistiwnas σοκαριστικό ε?

@ apos χαχαχαχαχαχαχαχαχα πεθαίνω!!!

@ Γιάννης πολύ ευαίσθητος μας προέκυψες :Ρ

@ Φίλη Ζ θα το κρατήσω μάλλον. Με αυτά που ζω και βιώνω θα το χρειαστώ!!Σύμφωνα με το φίλο μας ναι, είναι παράνομοι!!:Ρ

Leviathan είπε...

Ξεραθηκα στα γέλια... Πως μου ξέφυγε η ανάρτηση αυτη...! Λες αν κοιτάζω κάποιον πολύ ώρα να γίνεται gay?? δε παμε καλα... Καλο βράδυ!!