THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Marianda's soundtrack...

Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και η Μαριάντα έχει το δικό της μοναδικό soundtrack. Ένα soundtrack ζωής. Μιας πολυτάραχης και συνάμα ενδιαφέρουσας ζωής, καθώς η Μαριάντα (όπως έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ) είναι ένα λαϊκό κορίτσι του Πειραιά. Το πρώτο μέρος του ποστ ξεκινά με την παρακάτω λίστα:

1.

Γιατί αν δεν είναι αυτό κομμάτι για το κορίτσι μας, τότε ποιο είναι? Πόσες φορές τη συγκράτησα για να μην κάνει πράξη τους στίχους του τραγουδιού αυτού…Βασικά όχι να αρπάξει τον τύπο, αλλά την ‘’άλλη’’ από τα μαλλιά!

2.

Μονίμως αναστατωμένη θα την πετύχεις. Στο σπίτι, στη δουλειά, στο super market, στο αυτοκίνητο (γιατί οδηγεί κιόλας), στον καφέ, στο δρόμο, στην τουαλέτα, στην ξαδέρφη της τη Λίτσα, στη θεία της την Μόρφω, στο χασάπη, στη λαϊκή…παντού!

3.

Μα πώς να ξεχάσω τη στιγμή που η φίλη μου, εμπνευσμένη από την Έλλη και μπανίζοντας αρσενικό βαρύ σε πάρτυ, σηκώνεται, πετάει τη γόβα και αρχίζει να τσιφτετελάρει με κούνημα ‘βάρκα-γυαλό’. Στις καλύτερες στιγμές της!

4.

Μου είχε σπάσει τα νεύρα, αφού δεν μπορούσε να το βρει στο youtube.Γιατί καλή, χρυσή, αλλά από τεχνολογία δε το ‘χει καθόλου! Μόλις το βρήκε καταλαβαίνεις τι έγινε…40 φορές στο facebook!

5.

Όπως το ακούς ακριβώς, στίχο στίχο. Το τραγούδι είναι Μαριάντα! Αγαπάει Άλικη, την εκφράζει απόλυτα, αν μπορούσε θα το υποστήριζε και ενδυματολογικά ως μια άλλη Αλίκη των ‘10s αλλά η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη…

Συνεχίζεται….

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ποιά είναι η Μαριάντα;;;;
Ωραίο κομμάτι της Αλίκης ε;;;

turigr είπε...

Πολύ λαϊκό όμως...

Kος Μηδενικός είπε...

Η Μαριάντα είναι ένα όνομα μια ιστορία. Στην uncensored έκδοση του post μπορείς να βάλεις και τη version που θα τραγουδάει η Μαριάντα κατεβαίνοντας από το στύλο, ως άλλη Αλίκη...χαχα!!

apos είπε...

Eλπίζω σύντομα να βραβευθεί και από την Ακαδημία Αθηνών. Γιατί με τέτοιες επιλογές η Μαριάντα είναι Αθάνατη...

g for george είπε...

Πόσο δίκιο έχετε..

Gi...orgio είπε...

@ hfaistiwnas μια φίλη...http://giorgioloved.blogspot.com/2010_01_01_archive.html

@ turigr ε είναι λαϊκή κοπέλα...

@ zero point καλή φάση θα ήταν...χαχα

@ apos καλέ ναι σίγουρα, να τα λέμε αυτά!!!

@ g for george βεβαίωωωωωως!