THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ανακαλύψεις...

10 πράγματα που έμαθα αυτόν τον 1 μήνα αποχής από τα blogs

1. Η σχολή μου τελικά είχε ένα καλό…με έμαθε να διαβάζω σωστά σε περίοδο εξετάσεων…και τα καλά της σχολής μου σταματούν εκεί!

2. Οι νέοι σήμερα (15-19 ετών) όταν ακούν τη λέξη ‘προφύλαξη’ σε κοιτούν με το βλέμμα της Μενεγάκη κάθε φορά που έχει καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη!

3. Η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τη μουσική βιομηχανία και (κατά)στρέφεται στην υποκριτική [Θεέ μουοο που θα έλεγε και η Μιμή]!!

4. Άλλος ο Ρασούλης, άλλος ο Καζούλης και άλλος ο Χαρούλης!

5. Υπάρχει άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ο οποίος δεν γνωρίζει ποιος ηθοποιός υποδύθηκε πρώτος τον Αλέξη Δράκο στη ‘Λάμψη’ (28 ετών…μα καλά…τι έβλεπες με τη γιαγιά σου στα early 90s??)

6. O ίδιος άνθρωπος θεώρησε σοβαρή την απάντηση ‘Μα η Αλκυόνη Παπαδάκη!’ που έδωσα στην ερώτηση του Trivial ‘Ποιος έγραψε τις Τρεις Αδελφές?’

7. Το τσουνάμι τις επόμενες μέρες θα φτάσει μέχρι την Ομόνοια και η Αθήνα θα γίνει Βενετία.

8. Το μεταφέρω αυτούσιο :’’Η ραδιενέργεια θα έρθει μέχρις εδώ και θα γίνουμε όλοι τέρατα’’. Πόσες ταινίες του Ρομέρο έχεις δει?

9. Οι ‘αληθινές’ νοικοκυρές της Αθήνας το πρωί κάνουν γιόγκα και scuba (και όχι σσσκούπα) diving, μαγειρεύουν σούσι για τα παιδιά τους, το απόγευμα πάνε για μπότοξ και το βράδυ σε κλάμπ για να δείξουν τα ρούχα τους…και όταν ο γιος τους πάει φαντάρος τότε συνειδητοποιούν ότι πρέπει να μάθει ελληνικά γιατί ‘δεν είναι δυνατόν!’

10. Και ναι…για 4η χρονιά…ο Φλεβάρης είναι ο χειρότερος μήνας!!!

7 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!!
Στο 5 ποιά είναι η απάντηση;;; Δεν το βλέπαμε!!!
Στο 6 ο Τσέχωφ? Κάτι μου κάνει..
Καλά αποτελέσματα στην εξεταστική!!!

Kος Μηδενικός είπε...

Δεν φταίω εγώ που τους μπέρδεψα...όλοι σε -ούλης τελειώνουν!! Και το Ρασούλη τον ήξερα...ναι ναι ξέρω τι θα πεις...λόγω ηλικίας!!!

Για το Χρήστο Πολίτη (aka Γιάγκο Δράκο) το αφήνω απλά ασχολίαστο, γιατί τελικά η αμορφωσιά του κόσμου πλέον σοκάρει! Χαχαχα!!

Kος Μηδενικός είπε...

Μια μικρή διόρθωση - ου γαρ έρχεται μόνον του σε αυτή την ηλικία - ο Κώστας Σπυρόπουλος εννοούσα!! Και ναι ξέρω πως θα έκραζες αν δεν μου έλεγες ότι είπες τον Αλέξη και όχι τον Γιάγκο...αλλά εγώ ήμουν πάνω από pc....μουχαχαχαχαχαχαχα!!!

ιμερος είπε...

αποχωρει η βανδη ,αντε σειρα να παρουν και οι υπολοιπες του ειδους .

Ανώνυμος είπε...

Και απορούσα και γω τί έλειπε 1 μήνα τώρα.

apos είπε...

Eλπίζω η Δέσποινα Νικολαΐδη-Βανδή να ερμηνεύσει ως πρώτο ρόλο (στη νέα καριέρα που ξεκινά) την Αλκυόνη Παπαδάκη. Νομίζω ότι της μοιάζει. Το πρωί που ξυπνάει.

Gi...orgio είπε...

@ hfaistiwnas την απάντηση την έδωσε ο zero point...
σε ευχαριστώ πολύ!!!

@ zero point δεν έχω να πω κάτι...τα είπες όλα μόνος σου!!χαχα

@ ιμερος σιγά σιγά ναι...

@ happy pessimist είδες??

@ apos μακάρι να το δούμε κι αυτό....Αγαπάμε Αλκυόνη Παπαδάκη!χαχαχαχα